Select Page

Om Soma

Vil du være en del af kampagnen?

Lad mig høre fra dig så du kan blive en del af kampen for en mere mangfoldig og progressiv kommune i Fredensborg.

 

Om Mig

Ildsjæl. Idealist. Radikal.

Jeg er født i Mazar-E-Sharif i Afghanistan i 1993, men er opvokset i Danmark på et bakkedrag i Nordjylland.

Jeg har dog boet i Fredensborg kommune siden 2007, i både Nivå, Humlebæk og Kokkedal.

Jeg har i snart 10 år engageret mig i det sociale arbejde i kommunen, både som pædagogisk assistent, som musikkoordinator på ungdomscentre, og som mentor i StudieVejen, der skal få flere unge til at gennemføre en uddannelse. 

I dag er jeg radikal og har været næstformand i Fredensborg Radikale Venstre i 2 år. Jeg har lavet organisatorisk politisk arbejde, men i 2020 valgte jeg at blive politisk kandidat for partiet. Det var der en helt særlig årsag til.  

Jeg oplevede nemlig, at jeg ufrivilligt blev gjort til den primære person i en sag om dobbelt statsborgerskab og spørgsmålet om splittet loyalitet til Danmark. 

Jeg følte mig ydmyget og det Danmark jeg kender og elsker smuldrede fra mig, da jeg mærkede hvor meget had, racisme og splittelse, der tydeligt findes i vores samfund. 

Her besluttede jeg mig for, at jeg ville kæmpe for at gøre Danmark mere rummelig og bruge politik til at samle mennesker, fremfor at skabe splittelse imellem befolkningsgrupper!

Hos radikale venstre, der både er et uddannelsesparti og et humanistisk og globalt orienteret parti, kan jeg gøre en forskel! 

Aktivisme

Uretfærdighed skal bekæmpes

Jeg er opdraget med at man skal kæmpe for retfærdighed. For at opnå et retfærdigt samfund må man få sig selv i spil ved at udøve forskellige former for aktivisme. Vores frihedsrettigheder består blandt andet i retten til at demonstrere, og derfor bakker jeg gerne op om demonstrationer som vedrører områder tæt på mit hjerte.